Riding Camp

  1. – 4. august 2023

Ridelejren holdes på Tuse Creek Ranch ved Holbæk fra 1. – 4. august 2023. Tuse Creek Ranch er et western-ridecenter og -stutteri med masser af amerikanske Quarter heste. På Tuse Creek Ranch har vi igennem 30 år beskæftiget os med westernridning og avl af Quarter heste. Vi tilbyder alt lige fra opstaldning, undervisning på alle niveauer, træning af heste, kurser og westernstævner. Tuse Creek Ranch er beliggende i et naturskønt område nær Holbæk med 70 ha jord og skønne ridestier. Vi har 2 ridehuse, rytterstue, saloon, round-pen og udendørsbane.

Al ridning på ridelejren foregår under opsyn af voksne og med erfaren westerntræner. Der vil være undervisning i westernridning ved professionel westerntræner Ditte Poulsen, som assisteres af Jessica Ceglarek fra Løjt Ranch. Deltagerne undervises i den grundlæggende western-basisridning og i de forskellige westerndiscipliner, som Trail, Horsemanship, Ranch Riding, Showmanship og Reining. Du skal medbringe din egen hest. Der rides naturligvis altid med ridehjelm. Udover ridning vil der være forskellige ryste-sammen aktiviteter, lege, bålhygge m.m. På afhentningsdagen afsluttes der med et lille show/stævne, hvor forældrene er velkomne.

Vi tilbyder overnatning i Tuse Creek Lodge med dobbeltværelser. Der er fælles bad og toiletter. Puder og dyner forefindes på værelserne, sengelinned skal medbringes. Der tilbydes fuld forplejning med morgenmad, frokost og aftensmad samt kage og slik.  

Ridelejren er for børn mellem 12 og 18 år. Pris DKK 2.700,- incl. fuld forplejning og opstaldning af egen hest. Der betales depositum 1.000,- ved tilmelding på konto nr. 2520-0726844054. Depositum tilbagebetales under normale omstændigheder ikke. Restbeløb DKK 1.700,- betales senest den 15. juli 2023. Tilmelding er bindende, men ved sygdom tilbagebetales halvdelen af deltagergebyret ved fremsendelse af dokumentation.

Alt ophold og ridning er på eget ansvar. Deltager sørger selv for eventuel forsikring.

PROGRAM 2023

TILMELDING